AN UNBIASED VIEW OF پمپ ضد اسید

An Unbiased View of پمپ ضد اسید

An Unbiased View of پمپ ضد اسید

Blog Article

همچنین، پمپ‌های با ظرفیت‌های بالا یا ویژگی‌های خاص مانند کنترل خودکار و قابلیت تنظیم دبی، معمولاً قیمت بیشتری دارند.  

کارشناسان فنی واحد فروش آبتین صنعت با توجه به اسید مورد استفاده و دمای فرآیند شما بهترین پلیمر را با کمترین آسیب پذیری انتخاب می¬کنند.

پمپ ضد اسید صنعتی بیشتر مناسب واحدهای بزرگ صنعتی، تولید کننده های مواد خام یا کارخانه های تولید مس و روی می باشد. این پمپ ضد اسید برای انواع اسید نظیر اسید سولفوریک، اسید نیتریک و اسیدکلریدریک و غیره استفاده می شود.

پمپ ضد اسید پمپی است که برای انتقال این نوع مواد شیمیایی طراحی شده است و به نام‌های پمپ پلیمری، پمپ تفلونی و پمپ پلاستیکی نیز شناخته می‌شود .

پمپ اسیدشویی صنعتی یک نوع دیگر از پمپ های صنعتی میباشد که با اسم های پمپ ضد اسید ، پمپ پلیمری یا تفلونی نیز نامیده میشود که از دسته ی پمپ های سانتریفیوژ به حساب آمده و به دلیل کاربرد آن در انواع صنایع و فعالیت ها برندهای مختلفی آن را تولید میکند . 

مکانیزم های پوشش و آب بندی برای جلوگیری از هرگونه نشت یا آسیب ناشی از ماهیت خورنده سیال طراحی شده اند.

فروشگاه پمپ درویش نمایندگی رسمی فروش پمپ های ضد اسید شرکت شیمی پمپ ایران و همچنین عامل توزیع معتبرترین و با کیفیت ترین برندهای داخلی و خارجی می باشد. با اینکه که کیفیت محصولات خارجی تا حدودی بهتر از نمونه های داخلی می باشد اما با توجه به مسائل تحریم و عدم واردات مستقیم محصولات ؛ و همچنین کیفیت بالای متریال اولیه و همچنین پروسه ساخت در ساخت پمپ ضد اسید ایرانی این click here اطمیمان را به مصرف کنندگان می دهد که محصول عالی و باکیفیتی خریداری نموده اند.

اغلب پمپ های اسید یا شیمیایی را می توان در دو دسته پمپ پلیمری و پمپ تفلونی جای داد.

پمپ تزریق مواد شیمیایی

جامداتی که به صورت سوسپانسیونی در محلول بوده و یا خورنده می‌باشند

این پمپ ها برای حفظ ترکیب شیمیایی و کیفیت مطلوب حمام های آبکاری ضروری هستند.

استفاده از پمپ های پلیمری از زیان های مالی و جانی جبران ناپذیر جلوگیری می¬کنند.

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

عواملی مانند نوع و غلظت مواد شیمیایی، سرعت جریان، فشار مورد نیاز و شرایط دما بر انتخاب و طراحی پمپ های شیمیایی و پلیمری تأثیر می گذارد.

Report this page